AFAS Profit & Mandrill

Merge AFAS Profit signals with templates & send. Delivery status and unsubscribes will be synced to AFAS Profit CRM.

2436 2436 ipub
  • Developer
    iPublications Software
  • Last Updated
    September 2015

AFAS Profit is an ERP Software Suite for mid-sized and large companies in The Netherlands, Belgium, Curacao and Aruba.

The integration from iPublications for AFAS Profit and Mandrill allows "triggers" (signals) to be merged with a template. Delivery status and unsubscribes will be reported to the AFAS Profit CRM module.

Full description in Dutch:

Deze koppeling met het nieuwe e-mailplatform ‘Mandrill’, maakt het versturen van mooie, opgemaakte, transactionele mails vanuit AFAS Profit mogelijk. Omdat hiervoor wordt gewerkt met een dossiertype, waarbij ieder dossieritem van dit type wordt verzonden als een opgemaakte mail, is het mogelijk om de kracht van signalen en workflows te gebruiken voor de mailfunctionaliteit. Tevens wordt de bezorg- en afleverstatus van de mail teruggekoppeld naar Profit en is na aflevering gedurende 48 uur te volgen of de mail is geopend. Voor massa mailings is ook een afmeldfunctionaliteit beschikbaar, waarbij de afmelding in AFAS Profit wordt geregistreerd bij de persoon.

Omdat de bezorgstatus van alle mails verzonden vanuit AFAS Profit, ook naar het ERP-pakket kan worden teruggekoppeld, is het ook mogelijk om met deze koppeling te reageren op ‘bounces’: er kan bijvoorbeeld een workflow worden gestart wanneer bijvoorbeeld een factuur, loonstrook of aanmaning niet kon worden bezorgd.


Additional Information & Help

Support


This description was submitted by the integration’s developer. MailChimp lists available integrations for customer convenience only, and we don’t endorse or guarantee these services or products.

Reviews

Log in with your MailChimp account to leave a review.